Διαγνωστικό & Θεραπευτικό Κέντρο ΥΓΕΙΑ
ΜΗΤΕΡΑ
Παίδων ΜΗΤΕΡΑ
ΛΗΤΩ Μαιευτικό, Γυναικολογικό & Χειρουργικό Κέντρο
HYGEIA Hospital Tirana
Y-Logimed Α.Ε.
AlfaLab | Kέντρο Μοριακής Βιολογίας & Κυτταρογενετικής
Beatific® | Super-effective Anti-aging Skincare for Face - Eyes - Body
 • Η κάρτα ΥΓΕΙΑ

  Χωρίς κόστος

  Προνόμια & Εκπτώσεις

  Μείωση χρόνου αναμονής

  Η κάρτα ΥΓΕΙΑ

Στον Όμιλο ΥΓΕΙΑ νοιώθουμε μεγάλη ευθύνη και σεβασμό απέναντι σε εσάς που μας εμπιστευθήκατε την υγεία σας!

Για τον λόγο αυτό και με γνώμονα πάντα τη δική σας ποιοτική εξυπηρέτηση και την αξιόπιστη παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου, προχωρήσαμε στη δημιουργία μιας πρωτοποριακής για τα Ελληνικά δεδομένα προσωπικής κάρτας υγείας, την «κάρτα ΥΓΕΙΑ»!

 Επικοινωνία
 1051

 

 

Για εσάς

 • Μικρότερος χρόνος αναμονής
 • Προνομιακή πρόσβαση στα εξωτερικά ιατρεία
 • Μοναδικές υπηρεσίες υγείας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Για τους δικούς σας ανθρώπους

 • Η οικογενειακή σας μερίδα
 • Δικαιώματα επιβράβευσης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οδηγίες χρήσης

 • Παροχές εκπτώσεων
 • Εξαργύρωση των δικαιωμάτων σας
 • Μοναδικές υπηρεσίες υγείας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

F.A.Q. - Συχνές ερωτήσεις

 • Τι είναι η Κάρτα υγεία;
 • Δικαιούμαι την Κάρτα υγεία;
 • Ποιά είναι τα προνόμια της κάρτας;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Για εσάς

 • Λειτουργεί ως «ταυτότητα», καθώς φέρει το ονοματεπώνυμό σας & έναν αυστηρά προσωπικό κωδικό που σας καθιστά μοναδικό.
 • Διασφαλίζει τον έλεγχο ταυτοπροσωπίας.
 • Ελαχιστοποιεί το χρόνο αναμονής, σε κάθε συναλλαγή σας με τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ.
 • Εξασφαλίζει προνομιακή πρόσβαση στα εξωτερικά ιατρεία των Νοσοκομείων του Ομίλου μας για διενέργεια διαγνωστικών - μη επεμβατικών εξετάσεων, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, με έκπτωση 20%.
 • Παρέχει αυτόματη συμμετοχή στο πρόγραμμα επιβράβευσης «Δικαίωμα στην Πρόληψη» που σχεδιάστηκε για να επιβραβεύει όλους εσάς που μας επιλέγετε και εμπιστεύεστε για την φροντίδα της υγείας σας. Με κάθε χρήση της κάρτας συλλέγετε αυτόματα «δικαιώματα» τα οποία αντιστοιχούν σε δωρεάν υπηρεσίες υγείας του Ομίλου ΥΓΕΙA.
 • Προβλέπει, για εσάς και μόνο, μοναδικές υπηρεσίες υγείας, για τις οποίες θα ενημερώνεστε σε τακτά χρονικά διαστήματα.
 • Παρέχεται δωρεάν.

Αρκεί μόνο η επίδειξη της κάρτας σας για να έχετε άμεση πρόσβαση και αυτόματη αναγνώριση από όλα τα μηχανογραφικά συστήματα του Ομίλου μας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο 1051

Για τους δικούς σας ανθρώπους

Η «κάρτα υγεία» καινοτομεί, αποτελώντας τη μοναδική κάρτα υγείας στην Ελλάδα, καθώς σας επιτρέπει, να δημιουργήσετε μια «οικογενειακή μερίδα», όπου θα μπορείτε να συμπεριλάβετε όχι μόνο τα μέλη της οικογένειάς σας (συγγενείς Α’ βαθμού, σύζυγος, τέκνα) αλλά και ανθρώπους του οικείου περιβάλλοντός σας.

Η «οικογενειακή σας μερίδα» δημιουργείται εύκολα και γρήγορα σε κεντρικά σημεία εξυπηρέτησης των Νοσοκομείων ΥΓΕΙΑ - ΜΗΤΕΡΑ - ΛΗΤΩ, κατόπιν συμπλήρωσης σχετικής αίτησης.

Για κάθε μερίδα θα πρέπει να υπάρχει ένας επικεφαλής (άνω των 18 ετών) ο οποίος και θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την προσθήκη και την αφαίρεση των μελών.

Προϋπόθεση για να προστεθεί κάποιο μέλος στην οικογενειακή σας μερίδα είναι το μέλος να έχει κάνει κάποια χρήση υπηρεσιών, κατά το παρελθόν, σε ένα από τα Νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ - ΜΗΤΕΡΑ - ΛΗΤΩ.

Από τη στιγμή της δημιουργίας της οικογενειακής σας μερίδας, τα δικαιώματα επιβράβευσης που αποκτά το κάθε μέλος από τη χρήση των υπηρεσιών του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, μεταφέρονται σε έναν κοινό «λογαριασμό».

Τα δικαιώματα επιβράβευσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν από οποιοδήποτε μέλος ή μέλη της οικογενειακής σας μερίδας.

Οδηγίες χρήσης

1. Η επίδειξη της κάρτας υγεία είναι απαραίτητη σε κάθε συναλλαγή σας με τα Νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ, ΜΗΤΕΡΑ, ΛΗΤΩ, με σκοπό την άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση σας. Για να λάβετε τις παροχές εκπτώσεων ή δωρεάν εξετάσεων είναι απαραίτητη η επίδειξη και της αστυνομικής σας ταυτότητας.

2. Η εξαργύρωση των δικαιωμάτων επιβράβευσης μπορεί να πραγματοποιηθεί εφόσον επαρκεί ο αριθμός τους. Η αντιστοιχία των δικαιωμάτων επιβράβευσης και των δωρεάν παροχών είναι συγκεκριμένη και μπορεί να τροποποιείται κατά περιόδους με γνώμονα τη βελτίωση του προγράμματος, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

3. Σε περίπτωση απώλειας, κλοπής ή καταστροφής της κάρτας υγεία, ο κάτοχος της θα πρέπει να ενημερώσει άμεσα τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ στον αριθμό 1051 ή να αποστείλει e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@hygeia.gr ή να συμπληρώσει την ακόλουθη φόρμα.

F.A.Q. - Συχνές ερωτήσεις

Είναι μία “ταυτότητα” (αναγράφει το όνομα, το επώνυμό σας και έναν αυστηρά προσωπικό κωδικό) η οποία σας παρέχει γρήγορη εξυπηρέτηση, αυτόματη αναγνώριση από τα μηχανογραφικά συστήματα ελαχιστοποιώντας το χρόνο αναμονής σας στα Νοσοκομεία του Ομίλου ΥΓΕΙΑ και εξασφαλίζει ειδικά προνόμια για εσάς και την οικογένειά σας.

Ναι. Η κάρτα υγεία εκδίδεται αυτόματα, στην πρώτη σας επίσκεψη.

Δεν υπάρχει καμία οικονομική ή επιπλέον επιβάρυνση. Η κάρτα υγεία παρέχεται δωρεάν.

Εάν πρόκειται για εισαγωγή η κάρτα σας εκδίδεται στο Γραφείο Κίνησης ενώ εάν πρόκειται για επίσκεψη σε εξωτερικά ιατρεία η κάρτα σας εκδίδεται στα αντίστοιχα ταμεία των εξωτερικών ιατρείων.

Η επίδειξη της κάρτας υγεία είναι απαραίτητη σε κάθε συναλλαγή στα Νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ - ΜΗΤΕΡΑ - ΛΗΤΩ για την άμεση και ποιοτική εξυπηρέτησή σας. Πρέπει να την έχετε πάντα μαζί σας.

Τα προνόμια της κάρτας υγεία είναι:
1) Έκπτωση 20% στις διαγνωστικές - μη επεμβατικές εξετάσεις (π.χ. Ακτινογραφίες, Μικροβιολογικές Εξετάσεις, Υπέρηχοι, ...κλπ).
2) Συμμετοχή στο Πρόγραμμα «Δικαίωμα στην Πρόληψη», το πρόγραμμα επιβράβευσης των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται για την φροντίδα της υγείας τους. Με κάθε χρήση της κάρτας συλλέγετε αυτόματα δικαιώματα επιβράβευσης τα οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δωρεάν υπηρεσίες υγείας του Ομίλου ΥΓΕΙΑ.
3) Μοναδικές παροχές υπηρεσιών υγείας, για τους κάτοχους της κάρτας υγεία, για τις οποίες θα ενημερώνεστε ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Η 20% έκπτωση αφορά τις διαγνωστικές μη επεμβατικές εξετάσεις. Οι διαγνωστικές μη επεμβατικές - είναι οι εξετάσεις οι οποίες πραγματοποιούνται στα εξωτερικά ιατρεία των Νοσοκομείων όπως αιματολογικές, μικροβιολογικές, απεικονιστικές εξετάσεις (ακτινοδιαγνωστικές, αξονικές, υπέρηχοι) μαστογραφίες, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Τest Κοπώσεως, Doppler-Triplex…κλπ). Στις διαγνωστικές δεν περιλαμβάνονται εξετάσεις οι οποίες εμπεριέχουν επεμβατικές ιατρικές πράξεις όπως γαστροσκόπηση, συρραφή τραύματος, κολποσκόπηση , τοποθέτηση γύψου, σπινθηρογράφημα, κολονοσκόπηση, ενδοσκοπική αφαίρεση ξένου σώματος, βρογχοσκόπηση, λαρυγγοσκόπηση, λήψη βιοψίας κλπ.

Ναι καλώντας στο εκάστοτε τηλεφωνικό κέντρο του Νοσοκομείου που σας ενδιαφέρει (ΥΓΕΙΑ 210-6867000, ΜΗΤΕΡΑ 210-6869000, ΛΗΤΩ 210-6902000)

Το Πρόγραμμα «Δικαίωμα στην Πρόληψη» είναι το πρόγραμμα επιβράβευσης όλων εκείνων που μας επιλέγουν και μας εμπιστεύονται για τη φροντίδα της υγείας τους. Με κάθε χρήση της κάρτας συλλέγετε αυτόματα ‘δικαιώματα’ τα οποία αντιστοιχούν σε δωρεάν υπηρεσίες υγείας του Ομίλου ΥΓΕΙΑ.

Μπορείτε να μάθετε ποια είναι τα δικαιώματά σας καλώντας στο 1051.

Τα δικαιώματά σας εξαργυρώνονται στις Γραμματείες και τα Ταμεία των Νοσοκομείων ΥΓΕΙΑ - ΜΗΤΕΡΑ - ΛΗΤΩ.

Η Διαδικασία είναι απλή. Πηγαίνετε στη Γραμματεία, δείχνετε την κάρτα υγεία και ζητάτε να εξαργυρώσετε την υπηρεσία που επιθυμείτε. Απαραίτητη προϋπόθεση η επίδειξη της κάρτας υγεία καθώς και της Αστυνομικής σας ταυτότητας.

Ναι. Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού καλώντας στο 1051 το οποίο και θα σας συνδέσει με το αντίστοιχο τμήμα για τον προγραμματισμό του ραντεβού σας.

Τα δικαιώματα επιβράβευσης εξαργυρώνονται μόνο σε εξωτερικά περιστατικά δηλαδή δεν εξαργυρώνονται κατά τη διάρκεια μίας ενδεχόμενης νοσηλείας.

Τα δικαιώματα επιβράβευσης δεν έχουν καμία εμπορική αξία και δεν συνυπολογίζονται ως μέσο ισόποσης έκπτωσης σε διαγνωστικές / επεμβατικές εξετάσεις ή νοσηλείες.

Η κάρτα υγεία παρέχει τη δυνατότητα στον κάτοχο της κάρτας, να μεταφέρει όλα τα δικαιώματα επιβράβευσης του ιδίου και των μελών της οικογένειάς του σε μία κοινή οικογενειακή μερίδα. Από τη στιγμή της δημιουργίας της οικογενειακής μερίδας, τα δικαιώματα επιβράβευσης που αποκτά το κάθε μέλος από τη χρήση των υπηρεσιών του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, μεταφέρονται σε έναν «κοινό λογαριασμό». Έπειτα οποιοδήποτε μέλος της οικογένειας μπορεί να εξαργυρώσει τα δικαιώματα επιβράβευσης.

Η διαδικασία είναι απλή. Για κάθε οικογενειακή μερίδα θα πρέπει να υπάρχει κάποιος επικεφαλής (άνω των 18 ετών) ο οποίος και θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την προσθήκη και την αφαίρεση των οικογενειακών μελών. Ο επικεφαλής θα πρέπει να επισκεφτεί ένα από τα Νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ - ΜΗΤΕΡΑ - ΛΗΤΩ και να κάνει σχετική αίτηση στο εκάστοτε σημείο Εξυπηρέτησης "κάρτα υγεία".

Ως μέλος λαμβάνονται όχι μόνο τα μέλη της οικογένειας (συγγενείς Α βαθμού, σύζυγος, τέκνα) αλλά και οι άνθρωποι του οικείου περιβάλλοντος.

Προϋπόθεση για να προστεθεί κάποιο μέλος στην οικογενειακή σας μερίδα είναι το μέλος αυτό να έχει κάνει κάποια χρήση υπηρεσιών, κατά το παρελθόν, σε ένα από τα Νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ - ΜΗΤΕΡΑ - ΛΗΤΩ.

Η διαδικασία επανέκδοσης της κάρτας υγεία είναι απλή. Καλείτε τον αριθμό 1051, δίνετε τα στοιχεία σας και η κάρτα σας αποστέλλεται ταχυδρομικά. Εναλλακτικά στην επόμενη επίσκεψή σας σε κάποια από τα Νοσηλευτήρια ΥΓΕΙΑ-ΜΗΤΕΡΑ-ΛΗΤΩ μπορείτε να ζητήσετε από τα Ταμεία εξυπηρέτησης, να σας εκδώσουν νέα κάρτα.

Εκτός από το 1051 περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να λάβετε στα κεντρικά σημεία εξυπηρέτησης των χρηστών κάρτας υγεία - τα οποία είναι: ΥΓΕΙΑ (Γραμματεία Ιατρών - 4ος Όροφος), ΛΗΤΩ (Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών- Όροφος 0), ΜΗΤΕΡΑ (Γραφείο Κίνησης Ασθενών - Όροφος 0), Παίδων ΜΗΤΕΡΑ (Νοσηλευτική Στάση - Όροφος 0)